Live Live

Green Friday in Bibliotheek de Boekenberg

Donderdag 02 november 2023 09:32

Green Friday in Bibliotheek de Boekenberg

Tijdens Green Friday kunnen jong en oud van alles leren over duurzamer leven.

Spijkenisse - Op 17 november is het Green Friday in Bibliotheek de Boekenberg. Deze dag is een tegengeluid op Black Friday: de dag waarop schreeuwende kortingen en goedkope deals ons om de oren vliegen. Wij nemen je die dag samen met High Five Duurzaam mee in de wereld van duurzaamheid, recyclen, besparen, ontspullen en nog veel meer. Kom ook!

Tijdens Green Friday kunnen jong en oud van alles leren over duurzamer leven. Doe gratis mee met allerlei activiteiten. Kom naar de voorstelling ‘Het Geheim van Groenland’, luister en knutsel mee tijdens de Peutervoorleesclub, kijk mee naar de de VPRO Tegenlicht aflevering ‘Duurzaam nu of nooit’ en ga daarna met elkaar in gesprek. Ook kun je kijken naar de film ‘Chasing Coral’ en van alles leren over afvalvrij leven tijden een lezing van Zero Waste Nederland.

Ook is er deze dag een speciale Green Friday Markt. Tijdens deze markt kun je meedoen aan de Furoshiki Workshop, tweedehands kleding shoppen van Rataplan, kleding ruilen bij de kledingketting of een elektrisch apparaat laten repareren tijdens het Repair Café.

Kaarten voor Green Friday zijn gratis verkrijgbaar bij de klantenservice in de Bibliotheek of via de website www.bibliotheekdeboekenberg.nl.

Deel deze pagina: