Live Live

Groot onderhoud Hekelingseweg vanaf 30 oktober

Woensdag 18 oktober 2023 17:49

Groot onderhoud Hekelingseweg vanaf 30 oktober

De gemeente Nissewaard schrijft op hun website dat de eerste fase van 30 oktober tot 1 december zal duren. 

Nissewaard - Vanaf maandag 30 oktober wordt groot onderhoud uitgevoerd aan de Hekelingseweg. In twee verschillende fasen wordt deze weg vernieuwd. De kruisingen met de Gaard, de Schouw en de Kreek in Spijkenisse worden veiliger ingericht en voorzien van nieuw asfalt.

De gemeente Nissewaard schrijft op hun website dat de eerste fase van 30 oktober tot 1 december zal duren en de tweede fase van de werkzaamheden vindt plaats vanaf 12 februari. Tijdens de werkzaamheden wordt het doorgaand verkeer omgeleid. Het fietspad langs de Hekelingseweg zal worden afgesloten.

Fietsers kunnen tijdens de werkzaamheden gebruik maken van een omleidingsroute die wordt aangegeven met bebording. Het fietspad wordt namelijk ook gebruikt als verbinding voor de hulpdiensten. Voetgangers kunnen gebruik maken van ingerichte oversteekplaatsen. Het overige verkeer wordt omgeleid via omleidingsborden.

"Sluipverkeer door de wijken wordt voorkomen door tijdens de afsluitingen het doorgaand verkeer met navigatiesystemen om te leiden via de hoofdwegen. Bezoekers aan de wijken Vriesland, Akkers en Vogelenzang krijgen wel de snelste route te zien", schrijft de gemeente Nissewaard.

Voor de laatste updates over de werkzaamheden aan de Hekelingseweg kun je terecht op http://www.nissewaard.nl/.../groot-onderhoud-hekelingseweg. Ook is het mogelijk om de laatste ontwikkelingen bij te houden in de Nissewaard Bouwt-app.

Deel deze pagina: