Live Live

Grote inzet hulpdiensten voor scootermobiel te water

Zondag 30 april 2023 10:00

Grote inzet hulpdiensten voor scootermobiel te water

Na controle van het verzekeringsplaatje bleek de scootmobiel te zijn gestolen op Koningsdag. 

Spijkenisse - De hulpdiensten moesten zaterdagmiddag flink zoeken voor een scootmobiel in de sloot. De melding kwam binnen over de Hogeweg. Echter moest de brandweer, die via een fietspad de Hogeweg moest bereiken, vanwege een paaltje dat zij er niet uit kregen, lopend naar de plek.

Een fotograaf van Nieuws op Beeld heeft aangeboden om met twee brandweermannen een rondje te rijden. Echter was er niks te vinden aan de Hogeweg. Volgens de melder zou het bij een groen bruggetje zijn nabij een witte kerk. Inmiddels waren er bijna 10 hulpdiensten aan het zoeken.

Totdat de politie de scootmobiel vond...bij inderdaad een groene brug, maar aan de Lageweg. Toevallig reed de fotograaf met de brandweermannen net bij die politiewagen. De politie en brandweer konden toen snel de scootmobiel omhoog halen.

Na controle van het verzekeringsplaatje bleek de scootmobiel te zijn gestolen op Koningsdag. Dit was ook het teken voor de brandweerduikers die inmiddels in het water lagen, er weer uit te komen. De scootmobiel is in beslag genomen.

Deel deze pagina: