Live Live

Grote zwerfvuilactie Nissewaard op World Cleanup Day

Zaterdag 20 augustus 2022 09:37

Grote zwerfvuilactie Nissewaard op World Cleanup Day

Je kunt je als individu aanmelden, maar ook als buren-, vrienden of sportteam en ook bedrijven zijn van harte welkom met een team. 

Nissewaard - Op zaterdag 17 september is het weer World Cleanup Day. Over heel de wereld gaan mensen op deze dag de straat op om de aarde een stukje schoner te maken. Ook in Nissewaard. PloggingNu organiseert op deze dag samen met High Five en Reinis weer een grote zwerfvuilactie in en rondom Spijkenisse. Wil je ook meehelpen met ploggen en je steentje bijdragen aan een schonere (leef)omgeving? Meld je aan via www.plogging.nu

Leuk voor jong en oud
De opzet van World Cleanup Day is wandelen of een rondje hardlopen en onderweg zoveel mogelijk zwerfvuil rapen. Jong en oud is welkom. Om 10.00 uur is de centrale start van de zwerfvuilactie bij de Boekenberg die duurt tot 12.00 uur. Voor de allerkleinsten vindt ook een speciale 'Kinder Cleanup' plaats vanaf 13.30 uur met allerlei leuke duurzame activiteiten. Dit programma duurt tot ongeveer 15.00 uur. De totale opbrengst van de opruimactie wordt aan het eind van de dag bekendgemaakt. Ook wordt er gezorgd voor een natje en een droogje voor alle deelnemers.

Ook voor bedrijfsteams
De inschrijving is geopend. Je kunt je als individu aanmelden, maar ook als buren-, vrienden of sportteam. Ook bedrijven zijn van harte welkom om met een team aan de start te verschijnen. Zo combineer je een leuke (en gratis) teambuildingactiviteit met een groen en gezonde boodschap voor je (potentiële) medewerkers.

Doe jij mee met de World Cleanup Day?
Erger je je aan het zwerfvuil en plastic op straat? Wil je in beweging komen én iets positiefs doen voor het milieu en de omgeving? Ontdek hoe leuk sportief zwerfvuil rapen is. Doe mee met de World Cleanup Day op zaterdag 17 september en meld je aan via: www.plogging.nu

Deel deze pagina: