Live Live

Halve finalisten Cabaretfestival bekend!

Gepubliceerd: Donderdag 06 februari 2020 18:57

Halve finalisten Cabaretfestival bekend!

Het Griffioen/de Stoep Cabaretfestival richt zich op het ontdekken van cabarettalent en biedt hen een springplank naar de grotere cabaretfestivals.

Spijkenisse - De halve finalisten van het Griffioen / De Stoep Cabaretfestival zijn inmiddels bekend. Het zijn Marc van Gestel,​ ​Luuk Ransijn, BLAFWAF, Naïma Najib, Kai Bodewitz, Jaromir Palthe, Rami Nima en Ruud Aarden.

Zij spelen op vrijdag 21 februari of zaterdag 22 februari in Theater De Stoep in Spijkenisse om een finaleplaats. Per avond ziet u vier halve finalisten die ieder 12 minuten optreden. Na de pauze is er nog een professionele slotact. Elke avond kiest u als publiek 1 finalist. Een deskundige jury zal ook 2 finalisten kiezen die op zaterdag 14 maart in Theater Griffioen Amstelveen in de finale staan. Op dit moment is nog niet bekend welke halve finalisten op welke avond op zullen treden.

Het Griffioen/de Stoep Cabaretfestival (voorheen het Griffioen/Zuidplein Cabaretfestival) richt zich op het ontdekken van cabarettalent en biedt hen een springplank naar de grotere landelijke cabaretfestivals. Eerdere finalisten / winnaars van het festival: o.a. René van Meurs (winnaar jury- en publieksprijs Cameretten 2012, Comedytrain), Dara Faizi (winnaar jury- en publieksprijs Groninger Studenten Cabaret Festival 2010), Jasper van Kuijk (winnaar jury- en publieksprijs Cameretten 2010), Kirsten van Teijn (winnaar jury-, publieks- en persoonlijkheidsprijs Groninger Studenten Cabaret Festival 2013), Anne Neuteboom (winnaar jury- en publieksprijs Cameretten 2015) en Martijn Kardol (winnaar jury- en publieksprijs Leids Cabaret Festival 2016). In 2019 won Jules Keeris de publieksprijs en Teun van den Elzen de juryprijs.

Om u de kans te bieden alle halve finalisten in actie te zien, hebben we nu een speciale aanbieding: bezoek beide avonden voor slechts € 18,50 (inclusief consumptie & garderobe).

Reserveren kan via de speciale button op de website (rechts onderin): https://theaterdestoep.nl/voorstelling/destoepcabaretfestival of rechtstreeks via deze link: https://apps.ticketmatic.com/widgets/theater_de_stoep/addtickets?product=231957703553

reserveren: 0181-652222 / www.theaterdestoep.nl

Deel deze pagina: