Live Live

Handbal, dé teamsport voor jouw kind?

Gepubliceerd: Zondag 04 november 2018 19:38

Handbal, dé teamsport voor jouw kind?

Naast het handballen worden er tal van activiteiten georganiseerd zoals: kamp, dropping, spelletjesmiddag, sinterklaasmiddag, seizoenafsluiting.

Hellevoetsluis - HV Helius uit Hellevoetsluis zoekt jeugdleden van 13 tot 17 jaar! Ook alle sportieve kinderen van 5 tot en met 12 jaar zijn natuurlijk van harte welkom.

Handbal is een flitsende sport voor meiden en jongens die van actie houden, waar alleen de allerjongste jeugd gemengd speelt. Bij handbal moet je goed kunnen samenwerken om succes te hebben, maar plezier staat altijd voorop. Het is een leuke, snelle, stoere teamsport. Met het hele team verdedig je en val je aan waardoor iedereen kan scoren. Handbal is zeer veelzijdig en een makkelijk te leren sport. Kinderen kunnen hun energie erin kwijt met rennen, springen, gooien en vangen. Er wordt zowel binnen als buiten gespeeld, dus het gaat het hele jaar door. Sportiviteit en respect zijn erg belangrijk binnen handbal. Naast het handballen worden er tal van activiteiten georganiseerd zoals: kamp, dropping, spelletjesmiddag, sinterklaasmiddag, seizoenafsluiting.

Om te kijken of handbal iets voor jouw kind is, mag hij/zij 3x gratis meetrainen. Mail je gegevens naar wedstrijdsecretariaat@hvhelius.nl en zij nemen contact met je op.

Wanneer je je inschrijft, maak je ook nog eens kans op een maand gratis contributie!

Deel deze pagina: