Live Live

Handige klussers gezocht!

Gepubliceerd: Maandag 08 maart 2021 13:31

Handige klussers gezocht!

Het SBO zoekt handige klussers voor een op te zetten klussendienst in Brielle en Westvoorne. 

Hellevoetsluis - Als brede welzijnsorganisatie kijkt het SBO altijd welke diensten, activiteiten of ondersteuning er nodig zijn om mensen zo lang mogelijk zelfstandig te laten blijven of waar mogelijk te ontlasten.

Eén van deze diensten is de Klussendienst. Al ruim 15 jaar zet het SBO in gemeente Hellevoetsluis tegen een kleine vergoeding vrijwilligers in om bij mensen thuis kleine klusjes uit te voeren, die zij zelf niet (meer) kunnen. Denk aan het ophangen van een rolgordijn, het bevestigen van planken, schilderijtje ophangen, repareren van een lekkende kraan, het in elkaar zetten van een kastje of het ophangen van een lamp. Met deze dienst dragen wij bij aan het vergroten van de zelfredzaamheid en eventueel het ontlasten van de mantelzorger.

Omdat deze dienst al jaren erg waardevol is gebleken in gemeente Hellevoetsluis, gaan zij nu uitbreiden naar de gemeenten Brielle en Westvoorne om ook inwoners van deze gemeenten te kunnen ondersteunen.

Zij zijn daarom op zoek naar handige vrijwilligers die het leuk vinden om anderen te helpen bij kleine klusjes in en om het huis. Je werkt zelfstandig en beschikt over een goed probleemoplossend vermogen. Je bent vriendelijk en tenminste twee uur per week beschikbaar.

Voor vragen of om je aan te melden voor een kennismakingsgesprek kun je contact opnemen met het SBO. Dit kan door op werkdagen tussen 09:00 – 13:00 uur te bellen naar 322273 of te mailen naar algemeen@sbohellevoetsluis.com. Op onze website www.sbonu.nl kan eventueel ook een contactformulier ingevuld worden.

Deel deze pagina: