Live Live

Hanneke Stengs-Nijhof voorgedragen als wethouder

Gepubliceerd: Vrijdag 08 september 2023 09:34

Hanneke Stengs-Nijhof voorgedragen als wethouder

Hanneke Stengs-Nijhof heeft zich gedurende haar lange en toegewijde politieke carrière bewezen als een betrokken en competente politicus.

Spijkenisse - De fractie van de Partij van de Arbeid in de gemeente Nissewaard heeft met volle overtuiging Hanneke Stengs-Nijhof voorgedragen als wethouder. Deze voordracht komt als gevolg van het aangekondigde vertrek van wethouder Wouter Struijk per 1 oktober 2023. Zowel het afdelingsbestuur als de fractie van de PvdA zien in Hanneke Stengs-Nijhof een uitstekende kandidaat om het takenpakket van wethouder Struijk over te nemen.

Hanneke Stengs-Nijhof heeft zich gedurende haar lange en toegewijde politieke carrière bewezen als een betrokken en competente politicus. Haar diepgaande kennis van lokale kwesties en haar passie voor het welzijn van de inwoners van Nissewaard maken haar de ideale kandidaat om de taken van wethouder Struijk voort te zetten.


Indien de gemeenteraad van Nissewaard instemt met de voordracht van Hanneke Stengs-Nijhof als wethouder, zal Astrid van der Bend haar plaats innemen in de gemeenteraad. De PvdA is ervan overtuigd dat Astrid van der Bend met haar expertise en betrokkenheid een waardevolle aanvulling zal zijn in de gemeenteraad.

Deel deze pagina: