Live Live

Hartverwarmende hulp voor de Voedselbank

Gepubliceerd: Donderdag 26 maart 2020 13:06

Hartverwarmende hulp voor de Voedselbank

Zolang de Voedselbank Spijkenisse e.o. goederen aangeboden krijgt en er voldoende hulp is, blijven zij voedselpakketten uitdelen.

Spijkenisse - Afgelopen twee weken heeft de Voedselbank Spijkenisse e.o. van verschillende kanten voedsel aangeboden gekregen. Zo kregen zij van verschillende BSO groepen goederen aangeboden die niet meer overgehouden konden worden. Dit vanwege sluiting van deze opvang.

Ook bedrijfskantines, verenigingen en particulieren komen om die reden hun goederen aanbieden. De voedselbank vindt het heel fijn om deze donaties te mogen ontvangen en hun klanten hierdoor een gevuld voedselpakket te kunnen blijven geven.

Het is ook absoluut hartverwarmend dat de voedselbank spontaan hulp aangeboden krijgt van mensen die hun steentje willen bijdragen door te komen helpen. Hierdoor is er ruimte om de oudere vrijwilligers te ontzien kunnen de benodigde werkzaamheden gewoon doorgaan. Het geeft een goed gevoel dat er in deze tijd veel aandacht voor de Voedselbank is.

Zolang de Voedselbank Spijkenisse e.o. goederen aangeboden krijgt en er voldoende hulp is, blijven zij voedselpakketten uitdelen. Zie verder http://voedselbankspijkenisse.nl/ en de facebookpagina voor de laatste nieuwtjes.

Deel deze pagina: