Live Live

Heel Zuidland Bakt!

Gepubliceerd: Maandag 10 januari 2022 17:18

Heel Zuidland Bakt!

Na de voorronde worden alle beoordeelde taarten verkocht via Facebook en Instagram, de opbrengst is voor De Vlielander in Zuidland. 

Zuidland - Op 2 februari vieren koning Willem-Alexander en koningin Máxima hun 20-jarig huwelijk. De Oranjevereniging van Zuidland koppelt daaraan een leuke actie: Heel Zuidland Bakt!

Op zaterdag 12 februari vindt de voorronde van deze bakwedstrijd plaats, waarvoor je je tot zaterdag 5 februari aan kan melden. Je maakt vervolgens thuis een heerlijke taart, die je op zaterdag 12 februari inlevert bij de Muziektent op de Ring in Zuidland. Een professionele bak-jury beoordeelt daar alle taarten en maakt daarna vijf finalisten bekend, die kans maken op mooie prijzen, waaronder een lunch in sterrenrestaurant Fred in Rotterdam.

Na de voorronde worden alle beoordeelde taarten verkocht via Facebook en Instagram, en de opbrengst daarvan gaat naar Speeltuinvereniging De Vlielander in Zuidland. Bak je mee? Ga dan voor meer informatie en aanmelding naar de website van de Oranjevereniging: ovzuidland.nl.

Deel deze pagina: