Live Live

Hehobros on tour

Gepubliceerd: Zondag 13 oktober 2019 19:52

Hehobros on tour

Kevin is de rustige, wijze en enigszins cynische homo en Pepijn de hysterische, angstige en wispelturige hetero.

Spijkenisse - Na het grote succes van hun internetserie gaan de Hehobros het theater in! Pepijn Schoneveld (Feuten, Toren C en z’n cabaretshows), en Kevin Hassing (GTST, CMC en The Normal Heart) zijn twee beste vrienden van in de dertig. De een hetero, de ander homo.

Kevin is de rustige, wijze en enigszins cynische homo en Pepijn de hysterische, angstige en wispelturige hetero. Samen bespreken ze alles. En dan bedoelen we: alles. Van de verschillen en overeenkomsten in hun relaties, tot de intiemste details van hun seksleven. Zo vertelt Pepijn, tegen zijn zin in, hoe een vagina precies werkt, en moet Kevin uitleggen waarom homo’s niet mannetje of vrouwtje willen worden genoemd.

Ook hun werk, bekendheid, irritante vrienden en ander groot en klein leed komt uitgebreid aan bod. Deze gesprekken leveren meedogenloze grappen, knallende ruzies en openhartige ontboezemingen op.

De voorstelling bestaat uit sketches, liedjes, acts, (als het aan Kevin ligt) een dansje en (als het aan Pepijn ligt) een flinke dosis publieksparticipatie. De mannen stellen de problemen van hun generatie genadeloos aan de kaak. Hierin zullen ze zichzelf en elkaar niet sparen.

Woensdag 23 oktober 2019 – 20.30 uur, Theater De Stoep Spijkenisse, € 18,50 (incl. consumptie & garderobe)

Deel deze pagina: