Live Live

Helikopter, RIB-experience of walking dinner?

Gepubliceerd: Donderdag 05 november 2020 18:03

Helikopter, RIB-experience of walking dinner?

Wat vindt u dat er dit feestjaar niet kan ontbreken aan festiviteiten?

Rockanje - Comité Rockanje 800 jaar heeft sinds de start van dit bijzondere lustrum jaar al meerdere dingen georganiseerd. Ze blikken tot nu toe al terug op een geslaagde Nieuwjaarsduik, een schitterende Vlagdag, met een enorme strijd wie er Vlagstraat van het jaar zou worden, leerzame kruidenwandelingen door ons mooie duin onder leiding van Dave Zwaartman en er is speciaal voor de jeugd een Reisgids Rockanje uitgegeven waarbij een unieke 800 jaar Rockanje medaille gewonnen kon worden.

In september trapten ze af met een unieke lampionoptocht met aansluitend de Jazz Light Night op het strand. Kers op de taart was natuurlijk de winnende rondvlucht boven Rockanje! De plannen om in dit tempo door te gaan zijn en waren groot. Achter de schermen waren ze druk bezig om een ijsbaan voor deze winter te organiseren, helaas hebben ze dit moeten afzeggen door de huidige corona-maatregelen. Hun ideeën zijn talrijk; van een helikoptervlucht boven Rockanje, een walking dinner met onze plaatselijke horeca tot een RIB-experience voor de kust.

Hun vraag aan u, waarde inwoner van het mooie Westvoorne, wat vindt u dat er dit feestjaar niet kan ontbreken aan festiviteiten? Graag ontvangen ze uw ideeën, zowel corona-proof als niet corona-proof, in hun mailbox: 800jaarrockanje@gmail.com.

Deel deze pagina: