Live Live

Helinium on Stage

Gepubliceerd: Maandag 22 februari 2021 15:36

Helinium on Stage

Theater Twee Hondjes en het Helinium nodigt iedereen van harte uit om als digitaal publiek aanwezig te zijn bij deze livestream.

In samenwerking met Theater Twee Hondjes presenteert het Helinium op 27 februari het online open podium Helinium On Stage. Een online podium, live gestreamd vanuit Theater Twee Hondjes, voor de leerlingen en docenten die hun talenten met de buitenwereld willen delen.

In korte performances van 2 tot 4 minuten, proberen de deelnemers het thema 'Black Box' op een eigen wijze te vertalen binnen dans, beeldende vorming, muziek en theater. Op zaterdag 27 februari vanaf 16:00 uur kunnen deze optredens live gevolgd worden via de livestream op het YouTube kanaal van Theater Twee Hondjes of via www.theatertweehondjes.nl. Theater Twee Hondjes en het Helinium nodigt iedereen van harte uit om als digitaal publiek aanwezig te zijn bij deze livestream. Via de interactieve chat is het mogelijk om tijdens de livestream de performers via reacties te laten weten: wij zijn samen alleen!

Zaterdag 27 februari 2021
Aanvang: 16:00 uur
Toegang: Gratis
Livestream: www.theatertweehondjes.nl

Deel deze pagina: