Live Live

Hellevoetsluis slaat slag met aantrekken Anthony Bentem

Gepubliceerd: Zondag 12 juni 2022 08:56

Hellevoetsluis slaat slag met aantrekken Anthony Bentem

De 32-jarige Bentem is afkomstig van Spijkenisse en speelde daarvoor bij Quick Boys in de top van het amateurvoetbal.

Hellevoetsluis -Tweedeklasser Hellevoetsluis heeft vlak voor het verstrijken van de overschrijvingstermijn met het binnenhalen van Anthony Bentem een goede slag geslagen. 

Geboren in Rotterdam begon Bentem met voetballen bij V.O.B. in Rotterdam. Al op 10-jarige leeftijd verhuisde hij naar Sparta Rotterdam, waar hij ook betaald voetbal speelde. Op 22 november 2009 maakte Bentem namelijk zijn debuut in het eerste elftal van Sparta. Uiteindelijk speelde hij daar 20 wedstrijden, waarin hij 1x scoorde. Bentem kwam ook uit voor Nederland onder 17, Nederland onder 19 en Jong Oranje.

In 2012 maakte Bentem de overstap naar de amateurs, om 2 seizoenen uit te komen voor XerxesDZB. Na 2 jaar XerxesDZB volgden 4 onvergetelijke jaren bij topamateurclub Quick Boys. "Als je ooit de kans krijgt, raad ik iedereen aan die kans met beide handen aan te grijpen!", aldus de in Bergschenhoek woonachtige Bentem.

Omdat hij wat dichter bij huis wilde voetballen, verkaste Bentem naar hoofdklasser Spijkenisse. De club zat vol ambitie, maar uiteindelijk vielen de resultaten in de afgelopen 4 jaar tegen. Daarom vond Bentem het tijd voor wat anders en koos hij voor de entourage, de ambities en de warmte van v.v. Hellevoetsluis. "Ik hoor louter positieve verhalen over de vereniging en er is ambitie om de stap naar de 1ste klasse te maken. Daar wil ik graag mijn steentje aan bijdragen.", legt Bentem zijn keuze voor v.v. Hellevoetsluis uit.

Deel deze pagina: