Live Live

Henk de Graad nieuwe wethouder VVD Westvoorne

Gepubliceerd: Dinsdag 24 september 2019 12:05

Henk de Graad nieuwe wethouder VVD Westvoorne

Als de gemeenteraad instemt met de benoeming van Henk de Graad, neemt hij binnenkort plaats op zijn nieuwe werkplek op het gemeentehuis.

Westvoorne - Henk de Graad wordt door de VVD voorgedragen als nieuwe wethouder voor Westvoorne. De VVD komt hiermee zijn belofte aan de raad na om snel met een opvolger te komen voor de in september vertrokken wethouder Marja Roza.

Beoogd wethouder Henk de Graad: "Ik heb er enorm veel zin in om deze nieuwe uitdaging aan te gaan. Westvoorne is een fantastisch mooie gemeente. Samen gaan we het doen!"

Verbinding

Henk de Graad (55, adviseur en projectmanager), is sinds 2004 betrokken bij de VVD als bestuurslid en recentelijk als wethouder voor de VVD Nissewaard. "Ik ben heel erg blij dat de VVD Westvoorne mij wil voordragen voor deze functie. Ik kijk er naar uit om samen met de inwoners Westvoorne tot een nog mooiere plek te maken om in te wonen, werken en recreëren", aldus De Graad. "In de diverse rollen die ik in het bedrijfsleven en als bestuurder heb mogen bekleden, heb ik ervaren hoe belangrijk het is om de verbinding met elkaar aan te gaan. De komende periode staan een aantal grote uitdagingen op de agenda die de toekomst van Westvoorne mede zullen bepalen. Dit geldt met name voor de dossiers op het gebied van de ruimtelijke ontwikkeling, samenwerking op Voorne en verkeer en vervoer. Ik ga deze uitdagingen graag aan samen met mijn nieuwe collega's in het college, de gemeenteraad, de ambtelijke organisatie én bovenal met onze inwoners. Ik zal daarom ook binnen de gemeente regelmatig op pad gaan om het gesprek met bewoners en ondernemers aan te gaan. Samen gaan we het doen!"

Fractievoorzitter Marco Mentink: "Wij zijn blij dat we met Henk de Graad een ervaren, verbindende en energieke bestuurder hebben gevonden."

Benoeming

Als de gemeenteraad instemt met de benoeming van Henk de Graad, neemt hij binnenkort plaats op zijn nieuwe werkplek op het gemeentehuis. Fractievoorzitter Marco Mentink: "We zijn blij dat we met Henk de Graad een ervaren en energieke bestuurder met een groot netwerk op Voorne-Putten en binnen de Metropoolregio voor Westvoorne hebben gevonden. Wij hebben er alle vertrouwen in dat hij de belangrijke uitdagingen die Westvoorne te wachten staan in verbinding met de gemeenteraad en de inwoners gaat aanpakken."

Deel deze pagina: