Live Live

Herinrichting noordelijk deel busstation Spijkenisse

Zaterdag 23 maart 2024 11:18

Herinrichting noordelijk deel busstation Spijkenisse

Spijkenisse - Op dit moment bevindt het project zich in fase 7, waarbij het noordelijke deel van het busstation een herinrichting krijgt.

Iets meer dan een jaar geleden is gestart met de herinrichting van het metro-busstation Spijkenisse Centrum. Op 13 maart 2023 werd het startschot gegeven voor de werkzaamheden die in verschillende fases worden uitgevoerd.

Op dit moment bevindt het project zich in fase 7, waarbij het noordelijke deel van het busstation een herinrichting krijgt. Dit is de plek waar normaal gesproken de meeste bussen vertrekken.

In een eerdere fase zijn tijdelijke bushaltes aangelegd die in gebruik worden genomen tijdens de werkzaamheden. De oude bushaltes worden opnieuw ingericht door nieuwe verharding aan te brengen en nieuwe bushaltes te maken.

Ook wordt er op de plek van de bushaltes een nieuw riool aangelegd en wordt een gescheiden stelsel gemaakt. Deze werkzaamheden duren naar verwachting tot en met mei 2024. Hierna zijn de bushaltes aan het noordelijke deel aan de beurt.

Deel deze pagina: