Live Live

Heropening ontmoetingsruimte ’t Koepeltje

Dinsdag 06 februari 2024 10:25

Heropening ontmoetingsruimte ’t Koepeltje

Spijkenisse - Recentelijk is het meubilair in de ontmoetingsruimte vervangen door nieuw meubilair en is de ruimte volledig gerenoveerd.

“Woningstichting De Leeuw van Putten investeert graag in haar ontmoetingsruimtes. We hopen dat het nieuwe uiterlijk van ’t Koepeltje nog meer bewoners uitnodigt om daar andere bewoners te ontmoeten en om deel te nemen aan leuke activiteiten die daar worden georganiseerd.", aldus Mirjana Dimitrijevic, coördinator Leefbaarheid & Participatie bij De Leeuw van Putten.

Feestelijke opening
Donderdag 8 februari om 14.00 uur opent de vernieuwde ontmoetingsruimte ’t Koepeltje aan de Kromme Dreef 58 haar deuren weer voor de bewoners van de Kromme Dreef en omgeving. Onder het genot van een hapje en een drankje kunnen geïnteresseerde bewoners het nieuwe interieur bewonderen.

t Koepeltje in nieuw jasje gestoken
Recentelijk is het sterk verouderde meubilair in de ontmoetingsruimte vervangen door nieuw meubilair en is de ruimte volledig gerenoveerd. Hiervoor heeft De Leeuw van Putten een interieurarchitect ingeschakeld die samen met de vrijwilligers van ’t Koepeltje het sfeerbeeld heeft bepaald en een kleurkeuze heeft gemaakt.

Overige ontmoetingsruimtes van De Leeuw van Putten
Naast ‘t Koepeltje stelt De Leeuw van Putten nog drie woningen beschikbaar als ontmoetingsruimtes voor bewoners. Dit zijn De Zwaan (Verdilaan 11), ‘t Roosenboompje (M. Roosenboomstraat 50) en ’t Welhoeckje (IJsselstraat 2). Zo proberen zij eenzaamheid te bestrijden en de saamhorigheid tussen bewoners te bevorderen.

Deel deze pagina: