Live Live

Het Eilandhopperseizoen is geopend!

Woensdag 05 juli 2023 14:30

Het Eilandhopperseizoen is geopend!

De Eilandhopper werd voor het derde jaar gemaakt en wordt ondersteund door de Gemeente Voorne aan Zee en Gemeente Nissewaard.

Voorne-Putten - Op maandag 3 juli reikte wethouder Robert van der Kooi de eerste Eilandhopper uit aan basisschoolkinderen van drie scholen op Voorne-Putten. Dit werd gedaan bij Aquapark Splash Port Zélande, de bonus locatie van dit jaar!

De Eilandhopper wordt uitgedeeld aan alle basisscholen op Voorne-Putten. Dat zijn maar liefst 13.500 kinderen! In de Eilandhopper staan de leukste activiteiten gecombineerd met interessante aanbiedingen en er is voor elke leeftijd, elke interesse en elk budget gegarandeerd leuk aanbod om er een speelse, actieve en leuke zomerperiode van te maken. Het geeft alle kinderen de kans om aan gratis of betaalbare activiteiten mee te doen. Bij stempels van 6 activiteiten kunnen kinderen goedkoper midgetgolfen of de 2e persoon gratis meenemen naar Aquapark Splash Port Zélande.
Dus heb je zin om te suppen, zwemmen, (water)jumpen, dansen of bowlen? Ga je liever naar de boer, bloemenpluktuin, camping of molen? Of wil je ontsnappen uit een echte bunker, meer weten over het reilen en zeilen bij de brandweer of bevers spotten met de fluisterboot? Het kan allemaal deze zomer! Ook staan er dit jaar drie fietsroutes in de Eilandhopper zodat je op de fiets langs al deze aanbieders kan gaan. Deze routes zijn ook te zien en downloaden op de website van OP Voorne-Putten.

De Eilandhopper werd voor het derde jaar gemaakt door Sanne Elenbaas en wordt ondersteund door de Gemeente Voorne aan Zee en Gemeente Nissewaard. De Eilandhopper is geldig van 8 juli tot en met 20 augustus 2023 en de aanbiedingen zijn eenmalig geldig.

Fijne vakantie en veel plezier met de Eilandhopper!

Deel deze pagina: