Live Live

Het lekkerste reizende festival van het jaar!

Gepubliceerd: Zondag 21 juli 2019 19:41

Het lekkerste reizende festival van het jaar!

Drie dagen lang streek de TOOST karavaan neer op het Bleijkersbolwerk in Brielle. 

Brielle - Van 19 t/m 21 juli verbleef de TOOST karavaan met een bonte verzameling foodtrucks, een zomerse muziek line-up, een kunstzinnig kids-programma en vooral véél lekkers en gezelligheid wederom op het Bleijkersbolwerk in Brielle.

Vrienden, familie, kids en collega's kwamen met elkaar naar het lekkerste, reizende festival van het jaar! TOOST is dan ook meer dan een foodtruckfestival alleen. Vanaf het moment dat de keukens vrijdag hun vuur opstookten tot zondag de zon onderging, was er een driedaags programma met meer dan 15 foodtrucks, een ruim aanbod aan wijnen en speciaalbier om te proosten, grote tafels, bands, singer-songwriters en funky DJ' en een kids corner met crea workshops en leuke activiteiten.

Met deze zomer maar liefst 19 festivalweekenden is TOOST ook het langst reizende festival van het jaar. Overal waar de bonte karavaan met foodtrucks, artiesten en kids-activiteiten neerstrijkt in een gemeente, stad of dorp, volgen drie dagen vol ongedwongen gezelligheid voor iedereen!

Foto: Patrick Blonk

Deel deze pagina: