Live Live

HipHop bij CVDKS

Gepubliceerd: Dinsdag 01 augustus 2023 18:49

HipHop bij CVDKS

De groepen doen misschien mee aan Talent op Straat en in juni 2024 staan de hiphoppers sowieso op het grote podium van Theater de Stoep.

Spijkenisse - Vanaf dinsdag 5 september starten in het Centrum voor de Kunsten Spijkenisse (CVDKS) aan de Nieuwstraat 83 in Spijkenisse cursussen HipHop; voor kinderen van 5-7, 7-9 en 10 -12 jaar.

Wat ga(at) je (kind) doen?
Docent Skip J. Boekhorst, bekend van TV (SYTYCD) en sociale media, heeft aandacht voor iedere cursist persoonlijk. Hij laat de kinderen lekker dansen, terwijl ze tegelijkertijd werken aan houding, basistechnieken, ritmiek en muzikaliteit. Skip is een vriendelijke, sympathieke docent: de kinderen ‘lopen met hem weg’! Onder zijn leiding gaan de kids durven en dóen.

Optredens

Wie bij het CVDKS een cursus volgt, mag meerdere keren per jaar optreden. In het seizoen 2023-2024 houdt het CVDKS een Winterweek, een Zomerfestival en zijn er meerdere activiteiten in het centrum. De groepen doen misschien mee aan Talent op Straat en in juni 2024 staan de hiphoppers sowieso op het grote podium van Theater de Stoep.

Meedoen?
De hiphopcursussen starten op 5 september. Meer info en inschrijven? Kijk dan op www.cvdks.nl/dans. Twijfel je? Op dinsdag 29 augustus kun je gratis en vrijblijvend een proefles volgen. Meer info te zijner tijd op www.cvdks.nl/gratislesweek

Foto: Ruud van de Noord

Deel deze pagina: