Live Live

Hockeyschool Forcial van start op 11 september

Gepubliceerd: Maandag 30 augustus 2021 17:52

Hockeyschool Forcial van start op 11 september

Hockeyclub Forcial, gelegen in de duinen van Rockanje, heeft ongeveer 450 leden en is een super gezellige vereniging. 

Rockanje - Voor kinderen van 4 t/m 12 jaar start MHV Forcial op zaterdag 11 september alweer de 6de editie van de hockeyschool. Binnen de hockeyschool leren kinderen onder begeleiding van enthousiaste (hulp)trainers omgaan met bal en stick en ervaring opdoen met deze leuke en stoere sport.

Het programma duurt 4 weken en de lessen staan gepland op de zaterdagochtend van 09.00 tot 10.00 uur op: 11, 18, 25 september en 2 oktober. De kosten bedragen eenmalig € 30,- en er kan gebruik worden gemaakt van een leen-hockeystick. Je kunt je aanmelding door een mailbericht te sturen naar: hockeyschool@forcial.nl

Hockeyclub Forcial, gelegen in de duinen van Rockanje, heeft ongeveer 450 leden en is een bloeiende vereniging waar sportiviteit en gezelligheid hand in hand gaan. Vorig jaar kreeg de club met twee hockeyvelden een gloednieuw waterveld. Ook heeft het sportcomplex een sfeervol clubhuis, waar regelmatig evenementen en feestjes worden georganiseerd.

Secretaris Paula Overbeek geeft een toelichting: “Aan het begin van ieder seizoen merken we dat er veel animo is om kennis te maken met de hockeysport. Daarom zijn we een aantal jaren geleden gestart met de hockeyschool. Op deze manier leren kinderen niet alleen de basisbeginselen, maar ook gelijk onze leuke club kennen. De meeste deelnemers zijn zo enthousiast en fanatiek dat ze daarna doorstromen naar één van de vele jeugdteams.”

Deel deze pagina: