Live Live

Hockeyschool Forcial van start voor kids

Gepubliceerd: Maandag 27 augustus 2018 13:58

Hockeyschool Forcial van start voor kids

De hockeyschool start op 15 september en zal vier weken lang op zaterdagochtend plaats vinden.

Rockanje - Om jongens en meisjes tussen de 4 en 12 jaar te laten kennismaken met de hockeysport, gaat ook dit jaar de hockeyschool van hockeyvereniging MHV Forcial van start. Wellicht speel je wel eens hockey op het schoolplein of tijdens de gymles. Wil je echt hockey leren spelen? Dan is dit een leuke kans om kennis te maken met deze stoere en leuke teamsport.

Enthousiasmeren

Forcial, gelegen in de duinen van Rockanje, start in september met de vierweekse speltraining. Je leert de basisbeginselen, maar ook het spelen in teamverband. ‘Het is belangrijk dat je als kind op jonge leeftijd met diverse sporten kennismaakt. Zo ontdek je wat bij je past. We hopen op deze manier ook dit seizoen kinderen te enthousiasmeren om te gaan hockeyen’, zegt secretaris Paula Overbeek.

Zaterdagochtend

De hockeyschool start op 15 september en zal vier weken lang op zaterdagochtend plaats vinden. De kosten voor deze vier lessen bedragen slechts € 30,-. Lijkt het je leuk om deel te nemen, meld je dan aan via: hockeyschool@forcial.nl. En besluit je lid te worden, dan krijg je een hockeystick cadeau. MHV Forcial, hockeyplezier aan zee!

Deel deze pagina: