Live Live

Hockeyschool Forcial weer van start

Gepubliceerd: Woensdag 11 september 2019 09:38

Hockeyschool Forcial weer van start

MHV Forcial, gelegen in de duinen van Rockanje, is een gezellige hockeyclub waar sportiviteit en plezier hand in hand gaan.

Rockanje - Wie als jongen of meisje tussen de 4 en 12 jaar wil kennismaken met de hockeysport, kan meedoen aan de unieke vierweekse speltraining van MHV Forcial. Deze speciale kennismakingstraining voor beginners is ontwikkeld binnen de eigen hockeyschool en start op zaterdag 21 september a.s.

‘Vanwege het succes organiseren we deze kennismakingstraining alweer voor de vierde keer. Samen met onze jeugdtrainers hebben we ook voor deze editie weer een leuk programma samengesteld. Hierbij leer je de basisbeginselen van de hockeysport, maar ook het spelen in teamverband is een belangrijk onderdeel’, zegt secretaris Paula Overbeek.

Zaterdagochtend

De hockeyschool start op zaterdag 21 september en zal vier weken lang op zaterdagochtend plaats vinden. De kosten voor deze vier lessen bedragen slechts € 30,-. Lijkt het je leuk om deel te nemen, meld je dan nu aan via: hockeyschool@forcial.nl. En besluit je lid te worden, dan krijg je een hockeystick cadeau.

Deel deze pagina: