Live Live

Hockeyschool HC Voorne weer van start

Gepubliceerd: Zaterdag 02 september 2023 13:54

Hockeyschool HC Voorne weer van start

De trainingen worden onder leiding van oud-hockeyinternational Caroline van Nieuwenhuijze.

Hellevoetsluis - Op woensdag 20 september a.s. start bij HC Voorne de 10-weekse hockeycursus voor kinderen van 4 t/m 12 jaar. Deze zogenoemde hockeyschool is een laagdrempelige en betaalbare manier om kennis te maken met de vereniging en met de hockeysport.

De trainingen worden onder leiding van oud-hockeyinternational Caroline van Nieuwenhuijze gegeven samen met oud heren 1 spelers en na afloop van de cursus ontvangen de kinderen een mooi hockeydiploma. De club organiseerde twee keer eerder met succes de Hockeyschool. ‘We merken dat veel kinderen zo enthousiast worden dat ze vervolgens lid worden van de vereniging en wordt gekeken naar aan passende speelplek’, zegt van Nieuwenhuijze.

De kosten voor de Hockeyschool bedragen éénmalig 49 euro voor 10 lessen. De trainingen voor de leeftijdscategorie 4 tot en met 7 jaar is van 17:00 tot 18:00 op woensdag. Met veel individuele aandacht maken zij hier spelenderwijs kennis met hockey. Kinderen van 8 tot en met 12 jaar trainen van 18:00 – 19:00 op woensdag. Deze groep is meer gericht op het ontwikkelen van de hockeyskills en krijgt ook veel individuele aandacht.

Aanmelden kan via: hockeyschool@hcvoorne.nl

Deel deze pagina: