Live Live

Hoe ondernemersvriendelijk is gemeente Brielle?

Gepubliceerd: Zaterdag 26 september 2020 09:06

Hoe ondernemersvriendelijk is gemeente Brielle?

Om gemeenten te stimuleren zich meer in te spannen voor ondernemers reikt MKB-Nederland ook dit jaar een prijs uit.

MKB-Nederland onderzoekt hoe ondernemersvriendelijk gemeente Brielle is. Om dit te achterhalen, wordt vanaf deze week aan Brielse bedrijven gevraagd een enquête in te vullen. De uitslag is voor gemeente Brielle richtinggevend voor nieuw beleid of initiatieven om het ondernemersklimaat te stimuleren.

Dat ondernemers van groot belang zijn voor de lokale economie, werkgelegenheid en leefbaarheid brengt MKB-Nederland extra onder de aandacht bij gemeenten. Het is dan ook zaak dat gemeenten beleid voeren waardoor de ondernemer de ruimte krijgt om te ondernemen. Ondernemers wordt via een enquête onder andere gevraagd naar de bereikbaarheid, snelheid van betalen en deskundigheid van de gemeente. Maar ook hoe zij de gemeentelijke dienstverlening gedurende de huidige coronacrisis ervaren.

Om gemeenten te stimuleren zich meer in te spannen voor ondernemers reikt MKB-Nederland ook dit jaar een prijs uit. Gemeenten met het beste ondernemersklimaat mag zich de MKB-vriendelijkste gemeente” noemen. Brielse ondernemers kunnen de vragenlijst tot en met woensdag 30 september 2020 invullen via www.mkbvriendelijkstegemeente.nl/brielle.

Foto: Michael Wijnbeek

Deel deze pagina: