Live Live

Huiskamer van Belang geopend in centrum Spijkenisse

Gepubliceerd: Maandag 15 november 2021 16:52

Huiskamer van Belang geopend in centrum Spijkenisse

Tips over armoede, toeslagen, werk en inkomen, of gewoon even een praatje maken over politieke, persoonlijke en gemeentelijke zaken.

Spijkenisse - Sinds maandag is de Huiskamer van Belang te bezoeken vanaf 12:00 tot 17:00. In de huiskamer op de Noordpassage 1-3 hartje centrum tegenover het nieuwe Oriënt, kunt u een gesprekje voeren, onder het genot van een kopje thee. Maar ook tips over armoede, toeslagen, werk en inkomen, of gewoon even een praatje maken over politieke, persoonlijke en gemeentelijke zaken.

De afgelopen 2 weken is er door de vrijwilligers van de weggeefhoek, en de politieke partij Belang van Nissewaard hard gewerkt om het pand om te toveren tot een gezellige huiskamer voor de inwoners van Nissewaard.

Middels de stichting het Volkshuys, hebben ze dit maatschappelijke plekje kunnen realiseren, de sociale huiskamer van het centrum, in het hart van Spijkenisse waar u hen makkelijk kunt vinden.

“Als je voor transparante politiek staat, moeten de kiezers je ook makkelijk kunnen benaderen, daarnaast als je voor de hardwerkende Nissewaarder staat, maar ook de armoede wil aanpakken, dan doe je dat het best op de Rotterdamse manier, mouwen opstropen en aan de slag. Samen met de vrijwilligers van de weggeefhoek, is dat makkelijk, die weten ook van aanpakken.”, aldus Peter van der Velden van Belang van Nissewaard.

Deel deze pagina: