Live Live

Hulde aan de vrijwilligers van Tiengemeten

Gepubliceerd: Donderdag 14 november 2019 21:26

Hulde aan de vrijwilligers van Tiengemeten

Op natuureiland Tiengemeten zijn vrijwilligers in verschillende disciplines actief.

Tiengemeten - Ook dit jaar hebben weer veel bezoekers natuureiland Tiengemeten bezocht. Mede dankzij de grote groep vrijwilligers kan Natuurmonumenten de bezoekers op dit unieke eiland verwelkomen. Nu het winterseizoen weer is aangebroken, is er tijd om de vrijwilligers te bedanken voor hun inzet in het afgelopen jaar.

Afgelopen zaterdag organiseerde Natuurmonumenten een speciaal programma voor de vrijwilligers van Tiengemeten en hun partners. Onder hen een aantal jubilarissen die aan het einde van de dag extra in het zonnetje zijn gezet. Met deze dag laat Natuurmonumenten zien hoe blij ze zijn met de inzet van de vrijwilligers in het afgelopen seizoen!

Vrijwilligers op Tiengemeten

Op natuureiland Tiengemeten zijn vrijwilligers in verschillende disciplines actief. Voor iedereen zit er wel iets tussen: het verkopen van pont- en museumkaarten bij het Infopunt aan vaste wal, gastheer of gastvrouw in het Bezoekerscentrum, excursieleider, vrijwilliger in de winkel of in Speelnatuur en natuurbeheer. Natuurmonumenten kan altijd extra handjes gebruiken. Kijk voor de mogelijkheden op de website: www.nm.bnl/vrijwilliger-tiengemeten.

Deel deze pagina: