Live Live

HV Ons Genoegen organiseert Baars wedstrijd

Gepubliceerd: Dinsdag 14 september 2021 14:53

HV Ons Genoegen organiseert Baars wedstrijd

Bij een gelijk aantal centimeters zal de grootste Baars tellen!

Spijkenisse - Op zaterdag 18 september organiseert Hengelsportvereniging Ons Genoegen een Baars wedstrijd in Spijkenisse, waarbij gestreden zal worden om de baars bokaal 2021 met de daarbij behorende prijs.
Er kan met zowel wormen en met kunstaas gevist worden dus vaste hengel vissers en werphengel vissers hebben de zelfde kansen om te winnen.

Inschrijven en verzamelen is op zaterdag 18 september bij Hengelsport Molenberg, Oberonweg 270, te Spijkenisse vanaf 9.15 uur tot 9.45 uur. Deelname is gratis.

De wedstrijd duurt van 10.00 uur tot 14.00 uur, en om 14.20 uur zijn ze dan weer voor de uitslag terug bij de verzamelplek.

Wedstrijd Voorwaarden:
●Er mag alleen gevist worden met 1 hengel, een vaste hengel of werphengel, Het in bezit en bij je hebben van een 2e hengel aan de waterkant is deze dag niet toegestaan.
●Alleen vissen in de wateren van Spijkenisse.
●Alleen vissen met alle soorten kunstaas en wormen.
●Maak een duidelijke foto van je vangst met een goed afleesbaar meetlint op een onthaakmat, vissen die niet op een onthaakmat liggen worden niet geteld.
●Neem een pen mee om de vangst op te kunnen schrijven op de wedstrijdkaart.
●Alleen Baars van 15cm en groter worden geteld.
●De grootste 5 baarzen die op de foto worden aangeboden tellen mee, dus vang je er meer dan zullen de grootste 5 tellen.
●Verder is het een must om een goede onthaaktang of hakensteker te hebben om de baars zo veilig te kunnen onthaken zonder beschadiging.

Bij een gelijk aantal centimeters zal de grootste Baars tellen, is er dan nog een gelijk aantal dan zal de 2e grootste Baars tellen, is het dan nog gelijk dan zal het lot beslissen wie de winnaar zal worden van de baars wedstrijd 2021.

Bij onvoorziene zaken beslist de wedstrijdleiding!
Ons Genoegen is niet aansprakelijk voor eventuele schade die op de wedstrijden opgelopen zijn.
Voor informatie kun je contact opnemen met roofvis@onsgenoegen.com of Arie Meijer 0652898234.

Deel deze pagina: