Live Live

IDO en Digicafé blijven open tijdens lockdown

Gepubliceerd: Zondag 26 december 2021 13:06

IDO en Digicafé blijven open tijdens lockdown

Dit alles natuurlijk op gepaste afstand en met de maatregelen in acht. 

Regio - Misschien voor sommigen onverwachts, maar alle 7 vestigingen van Bibliotheek Zuid-Hollandse Delta zijn in de lockdown open. Open om te lezen, om te leren, om te ontmoeten en te ontdekken. Open, omdat de bibliotheek belangrijk is en essentiële dienstverlening aanbiedt.

De reguliere activiteiten zijn geannuleerd tot 14 januari 2022 maar daarentegen zijn mensen wel welkom bij het IDO spreekuur en het Digicafé.

IDO spreekuur

Voor vragen over de digitale overheid kun je terecht bij het IDO spreekuur. Dit spreekuur is wekelijks geopend voor vragen rondom uitkeringen, toeslagen, belastingen én vragen over de CoronaCheck-app. Vooral van dit laatste is de bibliotheek zich bewust dat veel mensen hulp kunnen gebruiken in deze roerige tijd. Op dit moment kun je voor het IDO spreekuur terecht op woensdagmiddag van 14.00 tot 15.00 uur in de bibliotheek in Brielle en op donderdagmiddag van 15.00 tot 16.00 uur in de bibliotheek in Hellevoetsluis. Aanmelden van te voren is niet nodig.

Digicafé

Heb je vragen over je smartphone, tablet, laptop of het internet? Bij het Digicafé vind je de antwoord op je vraag. Aanmelden is niet nodig, je kunt zo binnenlopen. Het Digicafé is op de volgende tijden en locaties geopend:

· Elke donderdag | 10.00-11.30 uur | Bibliotheek Brielle

· Elke donderdag | 13.30-15.00 uur | Bibliotheek Hellevoetsluis

· Elke woensdag | 13.00-14.30 uur | Bibliotheek Oostvoorne

Deel deze pagina: