Live Live

In 2019 en 2020 staan we stil bij 75 jaar Vrijheid

Gepubliceerd: Dinsdag 29 oktober 2019 18:27

In 2019 en 2020 staan we stil bij 75 jaar Vrijheid

Volgend jaar vieren we 75 jaar Vrijheid en dat zal ook op Voorne-Putten groots worden gevierd!

Westvoorne - Eind augustus is het jubileumjaar ‘75 jaar Vrijheid’ van start gegaan. Een jaar van herdenkingen en vieringen in het hele land. Ook op Voorne-Putten zal volgend jaar de bevrijding groots worden herdacht en onze vrijheid worden gevierd.

De vier burgemeesters van Voorne-Putten geven graag gehoor aan de oproep van het Nationaal Comité 4 en 5 mei om ‘75 jaar Vrijheid’ op grootse wijze te herdenken en te vieren. Wat het betekent om in vrijheid te leven, nu en in de toekomst. En dat vrijheid niet vanzelfsprekend is. Dat staat centraal in de gesprekken die ze op gang willen brengen en in activiteiten die georganiseerd gaan worden.

Vrijheid is van ons allemaal. Bent u of uw vereniging/stichting al bezig met voorbereiding van de viering van 75 jaar Vrijheid? Laat het de gemeente Westvoorne dan weten door een mail te sturen naar gemeente@westvoorne.nl t.a.v. Marianne de Groot (kabinetszaken) en Debby Boller (evenementen- en subsidiecoördinator). Zo kunnen we er gezamenlijk een mooie herdenking en viering van maken.

Deel deze pagina: