Live Live

In gesprek met bewoners over veiligheid

Gepubliceerd: Zaterdag 14 december 2019 19:10

In gesprek met bewoners over veiligheid

Bewoners van Abbenbroek en Zuidland kunnen in gesprek met de burgemeester en wethouder Mijnans over veiligheid. 

Nissewaard - Burgemeester Foort van Oosten en wethouder Jan Willem Mijnans zijn dinsdag 17 maart in Abbenbroek en Zuidland om met bewoners te praten over veiligheid. Zij rijden met een veiligheidsbakfiets naar verschillende plekken om de bewoners op te zoeken. Bewoners kunnen zo op een laagdrempelige manier hun vragen en ideeën over veiligheid in hun wijk bij de twee bestuurders kwijt.

Ook rijden de wijkagent, enkele BOA’s, buurtpreventielopers en medewerkers veiligheid mee. Zo is er veel kennis aanwezig om vragen te beantwoorden en informatie te geven over maatregelen tegen inbraak, of hoe je babbeltrucs herkent.

Wilt u iets over veiligheid bespreken met de burgemeester of de wethouder? De veiligheidsbakfiets is in Abbenbroek rond 13.45 uur bij het Dorpshuis en om 14.00 uur bij de Spar. Rond 14.30 uur is het gezelschap op de Ring in Zuidland. Om ongeveer 14.50 uur vertrekt de groep naar de Vlasbloem. Hier zijn zij tot 15.45 uur aanwezig.

Veiligheidsbakfietsen 18 december op ’t Plateau

Op woensdag 18 december komen de burgemeester en de wethouder met de veiligheidsbakfiets naar winkelcentrum ’t Plateau in Spijkenisse. De start is om 15.00 uur bij cafetaria Verhage, ’t Plateau 44.

Deel deze pagina: