Live Live

Informatieavond werkzaamheden Blankenburgverbinding

Gepubliceerd: Donderdag 20 augustus 2020 18:44

Informatieavond werkzaamheden Blankenburgverbinding

Tijdens de bijeenkomst krijgen aanwezigen uitleg over de werkzaamheden voor de aanleg van de Blankenburgverbinding

Regio - Rijkswaterstaat en bouwconsortium BAAK organiseren op woensdag 2 september om 19:00 uur een online informatiebijeenkomst (webinar) over de aanleg van de Blankenburgverbinding. De werkzaamheden die in Rozenburg plaatsvinden staan deze avond centraal.

Geïnteresseerden kunnen het webinar thuis via een laptop, tablet of telefoon volgen. Via een chatfunctie kunnen aanwezigen hun vragen stellen. Aanmelden kan via de aanmeldbutton op www.blankenburgverbinding.nl

Uitleg over de werkzaamheden in Rozenburg
Het knooppunt Rozenburg (aansluiting A24 op A15) gaat het komende half jaar flink de lucht in. Er wordt dan veel bij en ook boven de A15 gewerkt. Bij de Maasdeltatunnel gaan de werkzaamheden juist de diepte in. Daar wordt een bouwkuip tot wel 25 meter diep uitgegraven.

Tijdens de bijeenkomst krijgen aanwezigen uitleg over deze werkzaamheden en wordt aandacht besteed aan wat bewoners en weggebruikers hiervan gaan merken.

Datum: Woensdag 2 september 2020
Tijd: 19.00
Locatie: Online
Aanmelden: Via de aanmeldbutton op www.blankenburgverbinding.nl

Blankenburgverbinding
Deze nieuwe snelweg, de A24, verbindt de A20 bij Vlaardingen (noordoever) met de A15 bij Rozenburg (zuidoever). Meer informatie over het project vindt u op www.blankenburgverbinding.nl.

Deel deze pagina: