Live Live

Inloopavond over Windpark en Zonnepark

Gepubliceerd: Woensdag 14 september 2022 21:27

Inloopavond over Windpark en Zonnepark

Het windproject is aan weerszijden van de N57 bij de Entree Noord, het zonnepark ligt ten noorden van bedrijventerrein Seggelant.

Brielle - Binnen de gemeente Brielle lopen twee verschillende duurzame initiatieven van verschillende initiatiefnemers. Het één betreft Windproject Brielse Brug en het ander Zonnepark Seggelant.

Om praktische redenen organiseren de initiatiefnemers van deze projecten gezamenlijk een inloopavond. Inwoners zijn van harte welkom op de inloopavond op dinsdag 20 september, vanaf 19:30 in De Gaffelaar, Christinalaan 2, Zwartewaal.

Inhoud van de avond

Beide initiatiefnemers zullen vragen beantwoorden over de kenmerken van hun eigen projecten, de laatste ontwikkelingen, de mogelijkheden voor participatie en het tijdpad. Daarnaast zijn ambtenaren van de gemeente aanwezig om vragen te beantwoorden over het beleid van de gemeente en de procedures die doorlopen moeten worden voor het verlenen van de vergunningen.

Projecten

Het windproject is gelegen aan weerszijden van de N57 bij de Entree Noord. De locatie van het zonnepark ligt ten noorden van bedrijventerrein Seggelant. Meer informatie over de projecten, kunt u vinden op www.windprojectbrielsebrug.nl (externe link)en https://www.solarfields.nl/seggelant-brielle/(externe link).

Aanmelden

U kunt zich aanmelden door een mail te sturen naar inloopavond@brielle.nl.

Heeft u vragen of wil u in contact komen met een van de projectmanagers? Neem contact met hen op via info@windprojectbrielsebrug.nl of felix@voorneputtenenergie.nl

Deel deze pagina: