Live Live

Inloopavond plannen windturbines Haringvlietdam

Zondag 12 februari 2023 17:13

Inloopavond plannen windturbines Haringvlietdam

Het ontwerp-bestemmingsplan ligt nog tot 1 maart ter inzage in het gemeentehuis aan de de Oostzanddijk in Hellevoetsluis.

Voorne aan Zee - De formele bestemmingsplanprocedure voor de plaatsing van twee megawindturbines bij de Haringvlietdam is gestart. Dit is de periode waarin inwoners hun mening over het plan mogen geven. Gemeente Voorne aan Zee organiseert daarom een inloopavond op woensdag 15 februari.

Om de bouw van de twee windmolens mogelijk te maken, moet eerst het bestemmingsplan aangepast worden. De gemeenteraad van Voorne aan Zee neemt uiteindelijk een besluit over het bestemmingsplan. De inloopavond op 15 februari is tussen 19 uur en 20 uur in het gemeentehuis aan de Oostzanddijk. Twee dagen voor de formele inloopavond organiseert de gemeente een online presentatie, op maandagavond 13 februari om 19.30 uur.

Het ontwerp-bestemmingsplan dat op 28 december 2022 door B&W van voormalige gemeente Hellevoetsluis werd behandeld en vastgesteld ligt nog tot 1 maart ter inzage in het gemeentehuis. Het is ook in te zien via www.voorneaanzee.nl/windmolens

Foto: Gemeente Hellevoetsluis

Deel deze pagina: