Live Live

Inrichting 30 km zone Rijksstraatweg Nieuwenhoorn

Gepubliceerd: Zaterdag 01 februari 2020 11:55

Inrichting 30 km zone Rijksstraatweg Nieuwenhoorn

De Rijksstraatweg is momenteel voor gemotoriseerd verkeer afgesloten ter plaatse van de Parallelweg.

Nieuwenhoorn - De Rijksstraatweg in Nieuwenhoorn wordt momenteel heringericht naar een 30 km-zone. De werkzaamheden (fase 2) zullen op vrijdag 28 februari afgerond zijn. De werkzaamheden worden uitgevoerd aan de Rijksstraatweg/Parallelweg.

Fase 2 bestaat uit de reconstructie van de kruising Rijksstraatweg/Parallelweg. In de Rijksstraatweg zal een bocht worden gerealiseerd waardoor doorgaand verkeer naar de Parallelweg wordt gestuurd. De Rijksstraatweg zal na de aanpassingen niet automatisch meer de doorgaande route Hellevoetsluis - Brielle zijn.

De Rijksstraatweg is voor gemotoriseerd verkeer afgesloten ter plaatse van de Parallelweg. Hierdoor is Nieuwenhoorn niet meer bereikbaar via de Parallelweg en vanaf Brielle. Nieuwenhoorn blijft wel bereikbaar vanaf Hellevoetsluis. Voor fietsers blijft het wel mogelijk om het werk te passeren. Enige overlast zal onvermijdelijk zijn; dit zal zoveel mogelijk beperkt worden.

Tijdens deze werkzaamheden is er geen openbaar vervoer mogelijk over de Rijksstraatweg. De bushaltes Nieuwenhoorn Stoofweg en Nieuwenhoorn Dorp zijn dan ook tijdelijk vervallen.

Nadere informatie en contact:

Omgevingsmanager, dhr. M. Kersten, te bereiken onder telefoonnummer 0345-571141. Ook kunt u eventuele klachten of opmerkingen melden op het mailadres omgevingszaken@vandoorngeldermalsen.nl

Deel deze pagina: