Live Live

Inschrijven voor Open Estron 2019 Toernooi

Gepubliceerd: Donderdag 23 mei 2019 18:44

Inschrijven voor Open Estron 2019 Toernooi

Het toernooi valt gunstig met 2e Pinksterdag als startdag en kent ruime inschrijvingscategorieën, van speelniveau 3 t/m 9. 

Zuidland - De Zuidlandse Lawn Tennisvereniging organiseert opnieuw een mooi 17+ toernooi. Dit keer is ook de categorie 9 speler van harte welkom zich in te schrijven voor dit gezellige sportevenement, dat plaatsvindt van 10 tot en met 16 juni 2019.

“We verwachten meer spelers dan voorgaande jaren”, zegt toernooileider Lambert Dorssers. “Het toernooi valt gunstig met 2e Pinksterdag als startdag en door de ruime inschrijvingscategorieën, speelniveau 3 t/m 9, wordt opnieuw een gezellige aanloop verwacht door bezoekers en spelers.”

De toernooicommissie doet er alles aan om er weer een gezellig toernooi van te maken. Uiteraard is dit mede afhankelijk van het aantal aanmeldingen.De eerste aanmeldingen zijn al binnen. Daar kunnen er nog meer bij, dus schrijf je in!

De wedstrijden worden zoveel mogelijk ingedeeld in poules, dus je speelt minimaal twee partijen. Inschrijven kan tot 4 juni 2019 20.00 uur via www.toernooi.nl of www.ltvzuidland.nl.

Deel deze pagina: