Live Live

Inschrijving geopend World Cleanup Day

Gepubliceerd: Dinsdag 31 augustus 2021 17:35

Inschrijving geopend World Cleanup Day

Je maakt een wandeling of gaat een rondje hardlopen en onderweg raap je met je team zoveel mogelijk zwerfvuil.

Nissewaard - Op zaterdag 18 september is het weer World Cleanup Day. PloggingNu organiseert op die dag samen met High Five en Reinis een grote zwerfvuilactie voor heel Nissewaard. Ook in jouw buurt, wijk of kern... doe mee! Schrijf je in via www.plogging.nu

Ren (of wandel) en raap mee

Deelnemen is gratis. Je schrijft je in als team, vanaf 2 personen. Je maakt een wandeling of gaat een rondje hardlopen en onderweg raap je met je team zoveel mogelijk zwerfvuil. De spullen die je nodig hebt worden voor je geregeld: veiligheidshesjes, handschoenen, plogpassen voor de ondergrondse containers, grijpstokken en zakken.

Voor jong en oud
Er is geen minimum of maximum leeftijd, jong en oud mag meedoen. Uiteraard houden ze rekening met de dan geldende coronamaatregelen.

De Boekenberg

De verzamelplek is De Boekenberg. Er wordt gezorgd voor koffie, thee en snacks. Hier is om 13.30 de officiële start van de World Cleanup Day in Nissewaard. Om 15.30 uur is hier ook de finish en wordt de totale opbrengst van de opruimacties in de buurten, wijken en straten van Nissewaard bekendgemaakt.

Je kan op drie manieren meedoen:

1. Start vanaf een zelfgekozen plek en tijd. De looproute bepaal je helemaal zelf.

2. Kom om 13.30 naar De Boekenberg voor een centrale start en finish van de zwerfvuilactie. Kies vanaf daar je route. Team PloggingNu is ook aanwezig met een wandel- en hardloopteam. Om 15.30 uur word je weer terugverwacht.

3. Doe mee met de speciale 'Kinder Cleanup & Activiteiten' van 13.30 uur tot 15.30 uur bij De Boekenberg.

Sportief zwerfvuil rapen
Erger je je aan het zwerfvuil en plastic op straat? Wil je een keer op een andere manier bewegen én iets positiefs doen voor je eigen buurt of wijk? Ontdek hoe leuk sportief zwerfvuil rapen is en doe mee!

Inschrijving via: www.plogging.nu

Deel deze pagina: