Live Live

Inschrijving Spijkenisse SPARK marathon geopend

Gepubliceerd: Donderdag 06 juni 2019 09:42

Inschrijving Spijkenisse SPARK marathon geopend

Het parcours wordt gelopen door de polders tussen Spijkenisse en de overige kernen van Nissewaard. 

Spijkenisse - Vanaf maandag 3 juni jl. is het mogelijk je in te schrijven voor de veertiende editie van de Spijkenisse SPARK marathon. Dit evenement, het grootste sportevenement van Spijkenisse, zal plaats vinden op zondag 15 december 2019. Veel lopers sluiten hun jaar af met deze door atletiekvereniging SPARK georganiseerde marathon.

Volgens de Marathon- en Ultracuporganisatie behoort de Spijkenisse marathon tot de top wat betreft het aantal deelnemers uit hun klassement. Het parcours wordt gelopen door de polders tussen Spijkenisse en de overige kernen van Nissewaard; de halve marathon gaat de laatste kilometers door het centrum van Spijkenisse. Beide parcoursen zijn gecertificeerd door de Atletiekunie.

Ook dit jaar ondersteunt de organisatie weer een goed doel, gekozen is voor Hospice de Waterlelie in Spijkenisse. Vrijwilligers geven daar rust en ondersteuning in de laatste levensfase. Bij de inschrijving is het mogelijk hiervoor een vrijwillige gift te doen.

Het is mogelijk voor in te schrijven voor de hele marathon, de halve marathon en de 5 en 10 km via de website www.avspark.nl Vorig jaren waren er ruim vijftienhonderd finishers; dit jaar komen ze waarschijnlijk dichtbij de uiterste grens van hetgeen ze aan kunnen voor een goede organisatie. Dus wil je zeker zijn van deelname schrijf dan snel in!

Deel deze pagina: