Live Live

Inschrijving Spijkenisse SPARK marathon geopend

Gepubliceerd: Maandag 11 juli 2022 14:44

Inschrijving Spijkenisse SPARK marathon geopend

Ook dit jaar ondersteunt de organisatie weer een goed doel, gekozen is voor Hospice de Waterlelie in Spijkenisse.

Spijkenisse - Sinds vrijdag 1 juli is het mogelijk je in te schrijven voor de zestiende editie van de Spijkenisse SPARK marathon. Dit evenement, het grootste sportevenement van Spijkenisse, zal plaats vinden op zondag 27 november 2022.

Veel lopers sluiten hun jaar af met deze door atletiekvereniging SPARK georganiseerde marathon. Volgens de Marathon- en Ultracuporganisatie behoort de Spijkenisse marathon tot de top wat betreft het aantal deelnemers uit hun klassement.

Het parcours wordt gelopen door de polders tussen Spijkenisse en de overige kernen van Nissewaard; de halve marathon gaat de laatste kilometers door het centrum van Spijkenisse. Beide parcoursen zijn gecertificeerd door de Atletiekunie. Ook dit jaar ondersteunt de organisatie weer een goed doel, gekozen is voor Hospice de Waterlelie in Spijkenisse. Bij de inschrijving is het mogelijk hiervoor een vrijwillige gift te doen.

Er kan ingeschreven voor de hele marathon, de halve marathon, de 5 en 10 km via de website www.avspark.nl In voorafgaande jaren waren er ruim vijftienhonderd finishers; dit jaar komen ze waarschijnlijk dichtbij de uiterste grens van hetgeen ze aan kunnen voor een goede organisatie. Dus wil je zeker zijn van deelname schrijf dan snel in. Zie ook www.avspark.nl

Deel deze pagina: