Live Live

Inschrijving Suze de Vries Prijs geopend

Maandag 11 juli 2022 11:54

Inschrijving Suze de Vries Prijs geopend

Op 3 november 2022 wordt de prijs uitgereikt tijdens een bijeenkomst ter ere van het 25-jarig bestaan van TOP Voorne-Putten.

De Suze de Vries Prijs zal worden uitgereikt aan de onderneming, vereniging of stichting die zich kan onderscheiden op het gebied van pioniersmentaliteit, onderscheidend vermogen en het leveren van een positieve bijdrage aan het toeristisch-recreatief product van Voorne-Putten. Inschrijven of voordragen is vanaf vandaag mogelijk.

TOP Voorne-Putten

De jury bestaat uit bestuursleden van het Toeristisch Ondernemers Platform (TOP) Voorne-Putten, de regiovertegenwoordiger van Hiswa-Recron, de wethouders Recreatie & Toerisme van de gemeenten Brielle, Hellevoetsluis en Nissewaard en de burgemeester van gemeente Westvoorne. Op 3 november 2022 wordt de prijs uitgereikt tijdens een bijeenkomst ter ere van het 25-jarig bestaan van TOP Voorne-Putten.

De inschrijving voor de Suze de Vries Prijs voor ondernemers, verenigingen en stichtingen uit de vrijetijdssector op Voorne-Putten is vanaf vandaag geopend. Men kan zichzelf aanmelden of voorgedragen worden voor deze prijs. Uit alle aanmeldingen kiest de jury een winnaar. De prijs wordt georganiseerd door recreatieve belangenbehartiger TOP Voorne-Putten.

Wie was Suze de Vries?

Met een groot hart voor de recreatieve sector zette Suze de Vries zich tientallen jaren met ziel en zaligheid in op Voorne-Putten. In 1996 kwam Suze met het idee om een ondernemersvereniging voor toerisme en recreatie op te zetten, het Toeristisch Ondernemers Platform. Ze heeft bij TOP Voorne-Putten lange tijd de rol van secretaris vervuld. Suze stond voor kwaliteit, was helder, duidelijk en heel sociaal bewogen, een persoon die zich altijd bijzonder hard en geheel belangeloos heeft ingezet. André van Harmelen, voorzitter TOP Voorne-Putten: “Wij zijn trots dat wij het gedachtegoed van Suze de Vries in de vorm van deze prijs gaan voortzetten”.

Hoe kun je meedoen?

Inschrijven is vanaf vandaag mogelijk. Een onderneming, vereniging of stichting aanmelden of voordragen kan via de website https://topvoorneputten.nl/suze-de-vries-prijs/. Er is een aantal criteria waar de inschrijving aan moet voldoen. Zo moet het bedrijf (of de vereniging of stichting) minimaal zes maanden bestaan en gevestigd zijn op Voorne-Putten. Kijk voor een volledig overzicht van criteria en de procedure op de website. De inschrijving sluit op 31 augustus 2022.

Deel deze pagina: