Live Live

Internationale faam voor Aziz Chakri

Gepubliceerd: Zaterdag 04 mei 2019 22:52

Internationale faam voor Aziz Chakri

Kapper Aziz Chakri uit Spijkenisse drukt na 17 jaar nog steeds een winnend stempel op internationaal kappers event in Kiev. 

Spijkenisse/Kiev - Half april heeft kapper Aziz Chakri uit Spijkenisse een prestatie van formaat neergezet in Kiev met kappersteam Marokko. Daar vond het twee dagen durende International Festival of Hairdressing Art, Fashion and Design plaats, waaraan Marokko voor het eerst deelnam. En met succes!

Niet alleen werden er op de eerste dag van de individuele wedstrijden maar liefst vier prijzen behaald (voor fashion heren, tweemaal opsteken dames en bruidskapsels), ook de prestigieuze landenwedstrijd op de tweede dag werd gewonnen door nieuwkomer Marokko.
Aziz Chakri benadrukt meermalen dat hij dit resultaat vooral te danken heeft aan de Nederlandse school en alle ervaring die hij jarenlang heeft opgedaan tijdens de vele toernooien. Als onderdeel van de Nederlandse selectie heeft hij vanaf 1991 meer dan 13 jaar lang aan alle toernooien deelgenomen en vele EK’s, WK’s en (inter)nationale wedstrijden gewonnen.

De mooie prestaties ontgingen ook de Marokkaanse ambassadeur in Kiev niet, die speciaal langs kwam om het team te feliciteren. Een mooie kers op de taart voor het hele Marokkaanse team en initiator Aziz Chakri, die hiermee ongekende, internationale bekendheid heeft opgebouwd.

Deel deze pagina: