Live Live

Inzamelingsactie voor Tovertafel voor De Es

Gepubliceerd: Dinsdag 04 december 2018 19:35

Inzamelingsactie voor Tovertafel voor De Es

De Tovertafel kan de bewoners en hun familie en verzorgenden waardevolle geluksmomenten bezorgen. 

Spijkenisse - Stichting Waterland Spijkenisse is een inzamelingsactie voor de bewoners van de Es Argos Zorggroep gestart. De Es biedt een thuis aan ouderen die door lichamelijke of psychische aandoeningen niet meer zelfstandig kunnen wonen. Ook is er een dagbesteding voor zelfstandig wonende ouderen met dementie. Het is een eigentijdse omgeving met brasserie, markten, dansfeesten en creatieve workshops.

Zij willen graag gaan sparen voor de Tovertafel Original, omdat ze niemand willen vergeten. Mensen die lijden aan dementie hebben stimuli nodig die hen, ook al is het maar voor even, terug brengen naar een wereld die zij zijn vergeten. Kinderen en dieren kunnen zo'n prikkel zijn, maar ook De Tovertafel kan deze bewoners en hun familie/verzorgenden waardevolle geluksmomenten bezorgen en op die manier bijdragen aan de kwaliteit van leven.

Zij gaan regelmatig berichten plaatsen in hun facebook groep Waterland Spijkenisse. Via de nieuwsbrief van waterlandspijkenisse.nl plaatsen ze updates over de voortgang van de actie. Verder hebben zij ook een kinderraad, die aan de slag gaat om leuke acties te bedenken en uit te voeren. Ze hopen dat ze op uw steun en donatie mogen rekenen. Elke cent is van harte welkom. Helpt u hen mee?

Deel deze pagina: