Live Live

Jeugd Brandweerwedstrijden

Gepubliceerd: Zondag 23 juli 2023 18:33

Jeugd Brandweerwedstrijden

Op woensdag 16 augustus om 19.00 uur staat het brandweerteam van Oostvoorne weer klaar op de Hofwei. 

Oostvoorne - Ook dit jaar organiseert Stichting Culturele Evenementen Oostvoorne in samenwerking met de vrijwillige brandweer van Oostvoorne de jaarlijkse brandweerwedstrijden. Op woensdag 16 augustus om 19.00 uur staat het brandweerteam van Oostvoorne weer klaar op de Hofwei om uw kind de avond van zijn/haar leven te bezorgen.

 
Wil uw kind later brandweerman of -vrouw worden? Of houdt uw kind gewoon van kliederen met water? Grijp dan nu deze kans en meld uw kind aan bij de brandweerwedstrijden! De kinderen strijden tegen elkaar in twee leeftijdsklassen: 6 t/m 8 jaar en 9 t/m 12 jaar. Ze krijgen uiteraard een echte brandweeroutfit en -slang en doen verschillende uitdagende opdrachten, waaronder het blussen van een huis met verdiepingen.

Deelname kost 1 euro en kijken is gratis! En na afloop is er voor iedere deelnemer een aandenken en een bon voor een gratis ijsje bij Cafetaria Petit Restaurant Oostvoorne. Schijf uw kind wel van te voren in bij Cafetaria Petit Restaurant Oostvoorne aan de Stationsweg 14. Inschrijven kan vanaf donderdag 10 augustus tot woensdag 16 augustus 15.00 uur.

Voor meer informatie over het evenement, zie www.evenmentenoostvoorne.nl

Deel deze pagina: