Live Live

JeugdTimmerClub deelt diploma’s uit

Zondag 09 april 2023 19:18

JeugdTimmerClub deelt diploma’s uit

De JTC is een onderdeel van de HobbyWerklaats Westvoorne met een goed uitgeruste werkplaats aan de Pinnepot in Oostvoorne. 

Oostvoorne - Na een succesvol jaar voor de jeugd van 8 tot 12 jaar kregen weer 16 deelnemers hun diploma. In aanwezigheid van ouders en zelfs grootouders ontvingen zij het diploma uit handen van Frank Pradero. Tegelijk kregen zij het meesterwerk van dit jaar, een klok of een bureaulamp mee naar huis.

Arie Jongeling, de voortrekker van de JTC praatte het geheel aan elkaar en maakte er een gezellige middag van. Hij vestigde er wel de aandacht op dat de club nog steeds behoefte heeft aan enkele vrijwilligers voor woensdagmiddag om de continuïteit te garanderen.

De JTC is een onderdeel van de HobbyWerklaats Westvoorne met een goed uitgeruste werkplaats aan de Pinnepot. Daar leren de kinderen niet alleen wat zaag- en timmerwerk. Zij proberen hen ook voorzichtig te leren om gaan met enkele elektrische machines, gereedschappen en het monteren van elektra. In september willen zij weer van start gaan voor weer een fijn jaar.

Deel deze pagina: