Live Live

John Lopes Cruz nieuwe trainer Hellevoetsluis 2

Gepubliceerd: Dinsdag 02 mei 2023 14:48

John Lopes Cruz nieuwe trainer Hellevoetsluis 2

In het seizoen 2023-2024 is hij de eindverantwoordelijke bij een prestatief seniorenelftal, namelijk het 2e elftal van v.v. Hellevoetsluis.

Hellevoetsluis - Na een rijke voetbalcarrière die hem leidde langs Germinal, Xerxes, Zwart Wit ’28, Tonegido, DCV, Nieuwenhoorn, Spijkenisse en SC Botlek, waar hij uiteindelijk op zijn 48e pas stopte met prestatievoetbal, werd John Lopes Cruz, geboren op 1 december 1966 te Rotterdam, trainer van Spijkenisse JO19, assistent-trainer bij SC Botlek en was hij de afgelopen 5 seizoenen assistent-trainer bij Nieuwenhoorn.

In het seizoen 2023-2024 zal hij voor het eerst de eindverantwoordelijke zijn bij een prestatief seniorenelftal, namelijk het 2e elftal van v.v. Hellevoetsluis, uitkomend in de res. 1ste klasse! John verwacht daarbij veel van de samenwerking met hoofdtrainer Mark van Os en hij hoopt met zijn jarenlange ervaring als speler in de voetballerij de jonge jongens van Hellevoetsluis 2 iets bij te kunnen brengen.

Ook de ambities van de club om ooit met het 2e elftal het stapje naar de Res. Hoofdklasse te kunnen maken, spreken John erg aan en hij is dan ook erg gemotiveerd om aan de slag te gaan met de reserves van Hellevoetsluis.

Deel deze pagina: