Live Live

Jongste kandidaat-raadslid VOOR Nissewaard vol ambitie

Gepubliceerd: Zondag 26 september 2021 17:43

Jongste kandidaat-raadslid VOOR Nissewaard vol ambitie

Caitlin Beijl hecht waarde aan een Nissewaard VOOR iedereen.

Nissewaard - Caitlin Beijl is de nieuwe aanwinst van politieke partij VOOR Nissewaard en zal ook als kandidaat-raadslid meedoen aan de gemeenteraadsverkiezingen op 16 maart 2022.

Met haar 19 jaar is zij de jongste kandidaat tot nu toe binnen de partij, maar ondanks dat staat ze haar “mannetje”. “Ze trok de aandacht van mij met haar betoog op social media over de nieuwe OV-dienst SPIJKhopper in Spijkenisse”, zegt Stephan van Uden, secretaris en lijsttrekker van VOOR Nissewaard. “Het was een statement; die nieuwe busverbinding was volgens haar geen verbetering. Ze had er ook al direct vragen over gesteld aan de gemeente”, vervolgt hij. Juist op aan- en doorpakkers zit de partij te wachten. Ergens voor gaan.

Caitlin is geboren en getogen in Spijkenisse; Opgegroeid in de wijk de Akkers maar sinds kort woonachtig in de wijk De Elementen. Na haar basisschooljaren heeft ze 4 jaar de middenkader opleiding sector Zorg en Welzijn gevolgd op MY College in Spijkenisse. Naast haar bijbaan volgt ze momenteel de opleiding Juridisch Administratief Dienstverlener op het Zadkine in Rotterdam, waar zij nu in het laatste jaar zit. Hierna wil ze ook nog een HBO-opleiding gaan doen.

“Waarom ik VOORstander ben?”, stelt zij zichzelf de vraag. “Omdat ik waarde hecht aan een Nissewaard VOOR iedereen. Iedere inwoner heeft een stem en wij, als volksvertegenwoordigers van deze inwoners, zorgen ervoor dat die stem ook echt gehoord moet gaan worden. Zoals standpunt één van onze partij zegt: inwoners bepalen de politieke agenda. En dat willen wij waarmaken.

 
Samen met VOOR Nissewaard en de inwoners van Nissewaard wil ik mij inzetten voor een nog beter functionerende gemeente in de ruimste zin. Ik wil mij verdiepen in diverse onderwerpen en mijn (en daarbij jullie) stem laten horen!”

Deel deze pagina: