Live Live

Jubilarissen gehuldigd bij Muziekvereniging Volharding

Gepubliceerd: Zaterdag 04 juni 2022 13:52

Jubilarissen gehuldigd bij Muziekvereniging Volharding

De jubilarissen, en dat waren er vele, werden geëerd met een bos bloemen en oorkonde en speldjes!

Oostvoorne - Na drie jaar van bijna stilte is het dan weer gelukt. Een prachtig concert gegeven voor een bijna volle zaal in SC De man te Oostvoorne afgelopen zondagmiddag 29 mei jl.

Het was stil en een rare tijd, corona, maar nu mocht het weer. En hoe! Volharding gaf een prachtig concert voor een bijna uitverkocht SC De man. Na drie jaar van voorbereiding een mooi concert met liedjes als Smeltzen de Riesen, Verdi, Arabian Suite en vele meer. Als afsluiter Sweet Caroline, welke gekozen is als afscheidslied voor de Britse Queen. Leuk was ook dat er Oekraïense mensen kwamen luisteren op uitnodiging van de vereniging.

De harmonie, de slagwerkgroep en de nieuw opgericht blazerklas gaven een prachtig beeld/geluid en lieten zien dat de vereniging niet stil heeft gezeten, nieuwe leden verwelkomt en op de juiste weg zijn om de toekomst te waarborgen. eel complimenten gekregen en dat is goed om te horen.

De harmonie en slagwerkgroep stonden onder leiding van Dhr. R. Scheers en de blazersklas o.l.v. Mevr. E. Geres. En wat waren zij trots op deze leerlingen.

De jubilarissen werden geëerd met een bos bloemen en oorkonde en speldjes. En dat waren er vele: Dhr. P. Toledo- 65 jaar, Dhr. A. Nobel- 65 jaar, Dhr. L. van de Giessen- 65 jaar, Dhr. W. de Koning- 60 jaar, Mevr. A. Nobel- 55 jaar, Dhr. M. Sjoukes- 55 jaar, Dhr. H. Warbout- 25 jaar, Mevr. P van den Blink- 25 jaar, Mevr. C. Boertje- Wageveld- 12,5 jaar.

Tevens werd voor het concert bij hem thuis, Dhr. W. de Koning gekroond tot erelid. Een verdiende titel voor zijn jarenlange tomeloze inzet voor de vereniging. Bij de ledenvergadering is hij unaniem gekozen tot erelid.

De burgemeester welke ook was komen luisteren, heeft een dankwoord ontvangen van de voorzitter en een bos bloemen overhandigd gekregen om hem te bedankt voor zijn jarenlange support. Hij zal afscheid nemen als burgemeester na de herindeling van de gemeenten op Voorne Putten. In de pauze was er weer een prachtige verloting met hele mooie prijzen. Bedankt ondernemers van Oostvoorne voor het mogelijk maken van deze verloting.

Op 11 juni as. geeft de vereniging weer het jaarlijkse Bosconcert in de muziektent in het Mildenburgbos, ingang tegenover de Hofwei. Aanvang 19.30 uur. Wilt u komen luisteren? Toegang gratis.

Ook is de vereniging aanwezig met een kraam tijdens het Buytenlust Festival. Daar kunnen kinderen muziekinstrumenten maken en/om eventueel s ’avond mee te spelen met een nummer tijdens ons bosconcert. Een ieder kan een muziekinstrument uitproberen om misschien ook te gaan lessen en toe te treden tot de vereniging. Dank aan alle vrijwilligers die deze dag een prachtige herinnering hebben gemaakt voor iedereen!

Deel deze pagina: