Live Live

Jubileumdag Voorne Atletiek met Leo Klink Loop

Dinsdag 29 augustus 2023 13:22

Jubileumdag Voorne Atletiek met Leo Klink Loop

Binnenkort maken ze bekend wat de definitieve opbrengst voor het KWF uiteindelijk is geworden.

Vierpolders - Zaterdag 26 augustus vond de 2e Leo Klink loop plaats. Deze keer tijdens de Open Dag en het 30-jarig jubileum van Voorne Atletiek op het sportcomplex in Vierpolders.

De loop ter nagedachtenis aan Leo Klink is voor wandelaars en hardlopers. Het was een groot succes met 136 inschrijvingen. De afstanden voor beide lopen waren 5 of 8 km. De weergoden waren hen goed gezind...wolken en zon en een prima temperatuur.

Een groot gedeelte van de opbrengst was voor het goede doel namelijk KWF. De start van de wandelaars was om 10 uur en werd verricht door de twee zoons en de kleinzoon van Leo Klink. Na het doorknippen van het startlint gingen de wandelaars op weg voor een mooie wandeling door de polders.

De hardlopers gingen om 10.30 na het lossen van het startschot op weg voor hun route van 5 of 8 km. Iedereen werd bij de finish met luid applaus verwelkomd. Nadat de laatste loper binnen was en iedereen zijn startnummer had ingeleverd, vond er nog een tombola plaats met mooie prijzen. Deze waren gesponsord door Primera van de Ham, Doosje van Lobs, Profile van Oudenaarden, J&J Sport Brielle, Tuincentrum van de Berg, Schoonheidssalon En Balance en Sportpraktijk Brielle.Zorgboederij Land-Goed uit Zwartewaal bood ook dit jaar nog een envelop aan met een opbrengst voor het KWF. De afgelopen weken hadden ze zonnebloemen, groentetassen , pruimen en boeken verkocht waarvan een deel voor het KWF was.

Binnenkort maken ze bekend wat de definitieve opbrengst voor het KWF uiteindelijk is geworden. Ze zijn trots en blij dat ze dit met hulp van vrijwilligers mogelijk hebben kunnen maken.Het was een mooie dag vol sportplezier, waarvan sporters en publiek hebben genoten!

Deel deze pagina: