Live Live

Jumbo Big Band Festival

Gepubliceerd: Woensdag 30 augustus 2023 11:09

Jumbo Big Band Festival

Het Jumbo Big Band Festival wordt georganiseerd door Stichting Kunst en Cultuur Brielle. Het festival is gratis, vooraf reserveren niet nodig.

Brielle - Voor de 20e jubileumeditie en de eerste editie in het jaar van gemeente Voorne aan Zee pakt het JUMBO BigBand Festival in Brielle uit met een 2-daags-festival op 15 en& 16 september!

Niet een maar twee dagen is het dus swingen geblazen op de Markt in de Brielse binnenstad! “Speciaal voor het 20-jarig jubileum is er ook geen concours maar een podium voor de beste regionale Big Bands die de afgelopen jaren hebben meegedaan en zijn er twee fantastische slotconcerten!” aldus een enthousiaste Rob Catlender, organisator van het JUMBO BigBand Festival.

Rob is ook erg blij met de slotconcerten “Zo kan ik met veel trots vertellen dat op vrijdag 15 september niemand minder dan Shirma Rouse met Jan van Duikeren’s Fingerprint hebben en op zaterdag 16 de New Cool Collective Big Band. Beiden toch wel toporkesten te noemen.”

‘De verrassende programmering, fijne locatie en vele sponsors die dit extra programma mogelijk maken geven het JUMBO BigBand Festival een allure waar we erg trots op mogen zijn’ aldus Cynthia Dekker, directeur van de Stichting Kunst en Cultuur Brielle.

Op vrijdag 15 sept begint om 16:00 de Delta Swing Band. Om 21:00 uur speelt Shirma Rouse met Jan van Duikeren’s Fingerprint.

Zaterdag trapt de Big Band Libertatis om 11.00 uur het programma af, gevolgd om 12.30 uur door Q Big Band, 14.30 uur Sea Sound Big Band en 16.30 uur de Big Fun Band. Om 21.00 uur sluit New Cool Collective Big Band het festival af.


Deel deze pagina: