Live Live

Kam Lung Internationaal Fight Event

Gepubliceerd: Dinsdag 10 oktober 2017 12:15

Kam Lung Internationaal Fight Event

Op het programma staan maar liefst 35 partijen waaronder vier titelgevechten en vijf Superfights.

Spijkenisse - Op zaterdag 14 oktober aanstaande organiseert Sportinstituut Kam Lung een groots Internationaal Fight Event met toppers uit binnen -en buitenland. Anders dan de voorgaande jaren wordt het gala ditmaal gehouden in Sporthal Olympia te Spijkenisse. Een mooi en centrale locatie voor een dergelijk Fight Event.

Op het programma staan maar liefst 35 partijen waaronder vier titelgevechten en vijf Superfights. Behalve deelnemende scholen uit de regio zijn er ditmaal vechters aanwezig uit o.a. Belgiƫ, Duitsland, Kroatiƫ, Griekenland, Portugal, Frankrijk en Oostenrijk.

Spektakel wordt verwacht bij de hoofdpartijen tussen Florian Bartl (Oostenrijk) en Jonathan Maal (Nederland). Ook Georgina van der Linden (Nederland) treft een zware tegenstandster uit Oostenrijk: Deshire Kurtaj.

Voor de organiserende school stappen Remco Moerland, Luc van Slobbe, Daphne van Dinteren, Celeste van Es en Olaf Roele de ring in. Het jeugd/nieuwelingen programma begint om 15.00 uur. Het avondprogramma om 18.00 uur.

Kaarten zijn verkrijgbaar bij de deelnemende sportscholen en bij Kam Lung zelf. Aan de deur zijn de kaarten 35,- euro (zaal).

Deel deze pagina: